Wednesday 28 October 2009

social dick / sosyal s.k

this group is created to gather all social dicks and their funs.

then what is a social dick? a social dick goes out with girls(beings without a dick) to keep loutishes away. he pretends to be a boyfriend in a friendly way or a brother, shortly like a bodyguard.

you can think a social dick as a condom. he keeps sperms away from vaginas.

social dick relations are very popular between gays and straight women. you dont have to be gay to be a social dick. you can wish to keep your best friend safe.



bu grup sosyal s.kleri ve hayranlarını bir araya toplamak için kurulmuştur.

peki nedir sosyal s.k? sosyal s.k kızlarla(s.ki olmayanlar) dışarı çıkarak kıroları uzak tutar. bir arkadaş olarak sevgiliya da arkadaşmış gibi, kısacası koruyucu gibi davranır.

bir sosyal s.ki kondom olarak düşünebilirsiniz. spermleri vajinanızdan uzak tutar.

sosyal s.k ilişkileri eşcinseller ve düz kadınlar arasında çok popülerdir. bir sosyal s.k olmak için eşcinsel olmak zorunda değilsiniz. en iyi arkadaşınızı korumak isteyebilirsiniz.


not: bu yazi 'social dick / sosyal s.k' adli facebook grubumun tanitim yazisidir.

6 comments:

Karōshi said...

Uzun yazmıştım.. yazarken sildim.. yeniden yazamıcam :) Kısacası, social dickler aynı zamanda iyi de "sleeping" buddydir. Sleeping= uyuma... yatma kalkma değil.. bildiğin uyuma:)

Ozan Kayra said...

sen daha iyi bilirsin tabi ama uzuncasını da isterim ha!! =)

beenmaya said...

ben anlamadım bişi kafam basmıyo bu aralar biri bana anlatabilir mi lütfen. hatta biri değil ikiniz birden anlatın. bir üçüncü dördüncü de olur. ama mümkünse böyle buradan yorum şeklinde değil şöyle yüzyüze, karşılıklı yeme içme eşliğinde falan olsun misal :))

(çok mu belli oldu salladığım )

Ozan Kayra said...

açıktan açığa bir davet bu galiba.. =p

Anonymous said...

bu yazidan pek bir sey anladigimi soyleyemiyecegim. Gondermeler oldukca kisisel herhalde. Sanirim su facebook grubuna bakmam lazim once.

Ozan Kayra said...

şöyle ki;

ataerkil toplumumuzda kadınlar rahat rahat sokakta yürüyemez ya da bir barda, kafede eğlenemez durumdayken yanında bir erkeğin olması ona sahipli olma üzerinden bir özgürlük veriyor ya. işte durum bu. sosyal da olsa sikin varsa karışanın yok! =)