Saturday 30 January 2010

10 gündür şiir yazmaya çalışıyorum. ah ne sancı. acı desek acı var, imge desek o da.. ne gerekiyorsa var gibi. 'gibi' işte, olsaydı her şey yazılmıştı şimdiye. acı var dedim ya, neden olduğunu tam olarak bilmiyorum ben de. neşeli şiir yazamıyorum, o konuda konuşmayın, terslerim. of bu yazı çok saçma oldu ve düz yazı yazmak istemiyorum. blog yazmaktan şiir yazamaz oldum. ne yazmaya başlasam blog yazısı şeklinde oluyor. hatta ödev yazarken bile bu formatta yazdım, gördünüz. neyse sustum ben.

2 comments:

Anonymous said...

oh ne ala, şiir konusunda kendini kısıtladığın yetmemiş gibi, bi de daha da ileriye gidip okuyucunun yorumlarını kısıtla. oldu!

"madem öyle, neşeli şiir yazmayı denesene bi" diyemiyecekmişmişiz.

--
madem öyle, neşeli şiir yazmayı denesene bi?

ahan da dedim işte. ha hayy. tersle bakalım şimdi, nasıl tersliyeceksin görelim!?

--
hem ne biliyorsun, belki de bi süre düz yazı yazman lazım, sonra açılacaksın, ya da ilhamın eksik ya da ne bileyim önceden belirli bi temaya uygun bişi bulmaktansa sıfırdan gelen bişi olması lazım belki de. bilmem ki, şiir yazabilecek bi insan değilim sanırım, anlamayabilirim halinden o yüzden.

Ozan Kayra said...

hahahha.. bi süre yazmayıp, krize girip patlama yaşamayı umuyorum. bu a işe yaramazsa şeytanla anlaşma yapıcam, kanımı dökücem.. hehehe...