Wednesday 15 December 2010

'önce kaos vardı'


yürüyen ölüler. bu hayat bize beş beden büyük nilgün. pamuk yığınları. sırtımızda kendimizi taşıyoruz. kainat. ancak yatağımın yerini değiştirebiliyorum emma. kendini kandıran hayalperestler. mecnun leyla'ya siktir çekti yavuz. hell is other people. hiç kimseyi sevemiyorsan, yalnızlığı sev şebnem. olmak ya da olmamak. bir gün buralardan öyle bir gideceğim ki kimseler bilmeyecek sabahattin. yerleşik yabancıyım. annem ölene kadar ağlayacak benim yüzümden, babam kafasına bir kurşun sıkacak iskender. din toplumların afyonu. tanrıyla kafa bulalım sylvia. uzun kalır usul öpüşlerin anıları. bütün fırfırlı donlarımı kalorifer peteklerinde çürüttüm karl. düşmedim daha. yaşlandıkça küçülüyoruz johann. tercih değil, eğilim. hayatımdan çıkalı beri eski insanlarım, mutluyum umay. tanrıyla bir daha hiç konuşmayacağım. hayatımdan çıkanları özlüyorum bazen janis. yaşamak istemem aranızda. hep direneceğim ece. insan insanın kurdudur. kimseyi kırmamak için sahteleşemem thomas.

12 comments:

Aynadaki Aksim said...

Ece Dorsay'a sevgiler, Janis Joplin'e saygılar efenim.

Ozan Kayra said...

ama ece ayhan.. =)

miskin said...

Yavuz Çetin'e ve Karl'a da saygılar :)

Etkileyici olmuş ;)

Aynadaki Aksim said...

sıçtım o zaman. :)

Ozan Kayra said...

onların da sana selamı var miskin =) teşekkür ederim ayrıca. etkileyici değil de, saçma olduğunu düşünmüştüm yazdıktan sonra. sağol =)

aksi, olur öyle. ece dorsay da olur. ece erken olmasın da =p

Kızıl said...

Naptın sen vre. Saçma olduğunu düşünmüş bi de utanmadan. Seni haylaz... Oysa ki ne hoş. Yerinde bir de...

Ozan Kayra said...

teşekkür ederim pandoram.. =) bundan sonra hep saçmalıyım o zaman.. =p

Ozan Kayra said...

saçmaladığımı düşünmüştüm bunu yazarken ama bilinç akışı böyle bir şey galiba. aslında rasgele yazılmış cümleler değilmiş bunlar..

Karōshi said...

Evet canım saçmalamamışsın:) saçmalamadığını, yazdıktan sonra öğrenmişsin ayrıca.. böylece bir yorumu daha saçmalayarak tamamlamış oluyorum:)

Ozan Kayra said...

saçarız, malarız.. =p

Karōshi said...

saçalım ve malalım.. ne var!

Ozan Kayra said...

bişe yok abla, ne olabilir ki.. =p